Всичко, от което се нуждае Вашият автомобил!

Аутостан

Поддръжка и ремонт

 

 

 

Професионална поддръжка и ремонт на механични спирачни системи

Перфектно функциониращата спирачна система е жизнено важна не само за вас, но и за другите участници в пътното движение. Така че заложете на сигурността и проверявайте на редовни интервали състоянието на всички спирачни компоненти. Много от автомобилните елементи се износват по време на ежедневната си употреба, затова поддръжката в Bosch Car Service ще гарантира вашата безопасност: проверяваме състоянието на всички износващи се части като спирачни накладки и дискове, спирачна течност и извършваме професионална смяна при необходимост.

  • Ценово атрактивни пакети за смяна, монтаж и демонтаж на оригинални спирачни дискове и накладки Bosch, както и смяна на спирачната течност
  • Пълна гама от стандартни продукти, съответстващи на първоначалното вграждане
  • Най-модерното тестово оборудване за специализирана диагностика и ремонт

 

През целия живот на автомобила

Във всяка кола има износващи се компоненти – и в двигателя, и по ходовата част, и в купето. Това се случва в хода на ежедневната им експлоатация. Типични приметри са спирачните дискове, системата за отработените газове, в резултат на корозията и маслото на скоростната кутия. Но тъй като този тип износване не се забелязва веднага, добре е да правите редовни инспекции на вашия автомобил. В противен случай повредите могат да доведат до скъпи ремонти или внезапни аварии, които ще поставят в опасност и вас, и другите участници в движението.

Нашият експертен съвет

Имате ли усещането, че спирачният ви път е прекалено дълъг? Това би могло да се дължи на остарялата спирачна течност, която в такъв случай трябва да се смени незабавно. Проверката и смяната на спирачната течност е една от най-важните операции за поддръжка на автомобила. Тъй като течността постоянно абсорбира вода, при водно съдържание над 3% при високи температури се образуват мехурчета пара. По време на спиране тези мехурчета се компресират и възпрепятстват генерирането на достатъчно спирачно налягане. В най-лошия случай може да се стигне до пълен срив на спирачната система. Препоръката ни е: от съображения за сигурност да сменяте спирачната течност на вашата кола на всеки 2 години.

                                                               

Опитът ни е най-добрата застраховка за вас

Когато става въпрос за монтаж, демонтаж и смяна на спирачни накладки и дискове, винаги можете да разчитате на изключителния ни опит. Постоянният достъп до всички технически данни и процедури за поддръжка гарантира, че ще се справим с работата професионално и надеждно – с всяка марка и модел автомобил на пазара. Най-модерното сервизно оборудване и оригиналните резервни части от Bosch осигуряват оптимална пътна безопасност.

 

Проверката на спирачките е въпрос на доверие

Важно е да се доверявате на ремонта и поддръжката, направени по спирачната ви система. Ето защо, когато сменяме спирачните ви накладки или дискове, обръщаме внимание и на най-дребните детайли. Доверяваме се на превъзходното качество на оригиналните продукти на Bosch, защото не приемаме никакви компромиси, когато се касае за безопасността на нашите клиенти.

Вашата безопасност е нашата цел

Когато става въпрос за поддръжка и ремонт на спирачната система на вашия автомобил, винаги можете да разчитате на опита на сервизния ни персонал. Техниците ни посещават редовно обучения за специалисти и се запознават с последните технологични нововъведения. Те имат и постоянен достъп до всички технически данни и процедури по поддръжката на всички марки и модели автомобили на пазара. А най-модерното сервизно оборудване и оригиналните резервни части от Bosch гарантират възможно най-високите стандарти за сигурност.