Всичко, от което се нуждае Вашият автомобил!

Аутостан

Преглед на автомобил

Професионална инспекция на автомобила

Ако искате да шофирате безопасно по всяко време на годината, ще проверим методично вашия автомобил – бързо, детайлно и на разумна цена.

Инспекцията ви спасява от бъдещи проблеми

Една пълна инспекция не само е полезна за автомобила, но е и пряко свързана с вашата безопасност. С най-модерното диагностично оборудване специалистите ни ще констатират дали колата ви е в добро техническо състояние и дали всички компоненти функционират както трябва. Основната цел е да се намали значително рискът от произшествия и да се увеличи личната сигурност на пътниците. Така скъпите и досадни аварии остават в миналото.

Експертни знания за по-голяма безопасност

Автомобилът ви може да бъде прегледен по всяко време на годината. Сервизите ни предлагат квалифицирана високоскоростна диагностика на грешките с най-модерното тестово оборудване от Bosch. Освен обширните си познания, нашите опитни механици разполагат и с привилегията да работят с пълната гама качествени продукти на Bosch и със специфична сервизна информация за всички модели. Така се гарантират коректната проверка на всички компоненти, свързани с безопасността, и професионалната смяна на всички течности (спирачна течност, масло, антифриз).

Безопасно шофиране

Броят на загиналите в пътно-транспортни произшествия спада непрекъснато през последните няколко години. Това е добър знак, като имаме предвид, че около 25% от превозните средства на пътя са със сериозни дефекти. Достъпната инспекция на автомобила в Bosch Car Service осигурява точна информация дали колата ви е годна да излезе на пътя. Ще избегнете и опасните ситуации, и скъпите ремонти. Непременно спазвайте редовните интервали за поддръжка, тъй като само един експерт може да открие потенциалните опасности.

Нашият експертен съвет

Знаете ли, че добрата видимост е изключително важна за безопасното шофиране и дори се изисква от закона. Само чистачките с най-високо качество се справят с това предизвикателство, тъй като по време на експлоатационния си живот трябва да почистят площ, равна на 60 футболни игрища. Препоръчваме ви да се възползвате от превъзходната ефективност на чистачките Bosch. Ако ги закупите в някой от сервизите ни, не само ще се радвате на прекрасна видимост, но и ще ви ги монтираме безплатно.