Всичко, от което се нуждае Вашият автомобил!

Аутостан

Преглед преди пътуване

Професионална инспекция преди отпуск

Ако планирате дълго шофиране и искате да пътувате спокойно и да пристигнете безаварийно, Bosch Car Service винаги е най-добрият адрес. Специалистите ни ще направят пълна проверка на вашия автомобил, за да сте сигурни, че ще се насладите на приятно и безпроблемно пътуване и на релаксираща почивка, когато пристигнете.

Право към вашата дестинация

Методичната проверка преди отпуск не само е полезна за вашия автомобил, но тя е и непосредствено свързана с безопасността на пътниците. Използваме най-модерното диагностично оборудване за тестване, откриване и отстраняване на всички възможни дефекти. Целта е да сведем до минимум риска от произшествия и аварии по време на пътуването към заслужената почивка.

Планиране на пътуване с автомобил

Ако възнамерявате да пъувате с автомобил до вашата дестинация за почивка е добре да планирате една проверка преди отпуск. Където и да отидете, можете да разчитате на нашия квалифициран сервизен персонал за професионална и надеждна диагностика на грешките. Включена е и проверка на функциите на износващите се части и компонентите, свързани с безопасността. Ако се появят проблеми, сервизните ни техници ще ги обсъдят с вас и ще ги отстранят. И тогава сте готови за старт!

Една инспекция преди ваканцията е много по-добра от съсипаната почивка

Знаете ли, че лошото състояние на всеки четвърти автомобил на пътя го превръща в риск за всички участници в трафика. Затова е добре да направите “Инспекция преди отпуск” в Bosch Car Service, преди да потеглите на път. Няма да ви струва много да получите сигурна информация за безопасността на автомобила. Така ще избегнете не само произшествия и досадни аварии, но и излишни глоби или спиране за ремонт по пътя. Но не забравяйте, че една подобна проверка не е заместител на редовната поддръжка и инспекция на посочените от производителя интервали. Защото само експертите знаят къде се крие истинската опасност.

Нашият експертен съвет

Знаете ли какво е хигроскопия? Със сигурност не е синоним на морска болест. Означава чисто и просто, че спирачната течност във вашия автомобил постоянно абсорбира вода. Ако количеството й надвиши 3%, при висока температура могат да се образуват мехурчета пара, които се свиват при спиране. Това възпрепятства генерирането на достатъчно спирачно налягане, а в най-лошия случай може да доведе до пълен отказ на спирачната система. Поради това ви препоръчваме да сменяте спирачната течност на всеки 2 години.