Всичко, от което се нуждае Вашият автомобил!

Аутостан

Диагностика на двигателя

Професионална диагностика на двигателя

Автомобилите стават все по-сложни в технологично отношение и изправят сервизите пред все по-големи предизвикателства. Модерните системи за управление на двигателя контролират автоматично впръскването на гориво и по този начин гарантират оптимална мощност на мотора, комбинирана с ниска консумация на гориво. За да поддържате тези характеристики на вашия автомобил, специалистите от Bosch Car Service ще го проверят с най-новото диагностично оборудване, като прилагат богатите си експертни познания.

 

  • Анализ на грешките с най-новото диагностично оборудване
  • Коректният реглаж осигурява оптимална мощност на двигателя
  • За всички марки автомобили и системи за управление на двигателя
  • Квалифициран сервизен персонал благодарение на редовните обучения

Най-модерни методи за търсене на грешки

Тъй като в автомобилите се вграждат все по-сложни системи и електрониката в двигателя е все повече, в Bosch Car Service винаги се използва най-модерната техника. Съвременните диагностични тестери и специалният софтуер помагат на специалистите ни бързо да локализират и професионално да отстраняват всякакви дефекти.

Винаги актуални благодарение на редовните обучения

Не само механиците в Bosch Car Service са идеално оборудвани за диагностика на дефектите в електрониката. Нашият търговски и обслужващ персонал също преминава интензивни обучения по последните технологични и продуктови новости.

Задълбочено разбиране на технологиите

Модерните системи за впръскване на горивото са изключително чувствителни и, ако не се сервизират редовно, възникват технически проблеми. Експертите от Bosch Car Service добре познават най-разпространените системи за управление на двигателя и всеки детайл от новите системи за впръскване под високо налягане – от турбокомпресорите за отработените газове до модулите за контрол на запалването.

Домът на качественото сервизно обслужване

Днес повечето производители на автомобили разчитат на системи за управление на бензиновия и дизеловия двигател от Bosch. Ако имате проблем с автомобила си, специалистите от Bosch Car Service ще ви консултират и ще го отстранят – благодарение на изключителния си опит и с помощта на компютърна диагностика на системите.

Традиция с марката Bosch

Ламбда сондата, разработена от Bosch през 1976, сега се използва от всички европейски производители на автомобили. Това е една от най-важните технологии за намаляване на вредните емисии и разхода на гориво. Ако системата за впръскване на гориво или за отделяне на отработените газове не функционира добре, ви препоръчваме да посетите някой от сервизите ни за необходимата поддръжка или ремонт – не забравяйте, че експертните ни познания идват директно от Bosch.

Нашият експертен съвет

Знаете ли, че перфектно функциониращата Ламбда сонда може да спести до 15% от разходите ви за гориво. Тя е сърцето на системата за контрол на емисиите, автоматично осигурява спазването на лимитите за отработените газове и предпазва катализатора от повреди. Така че е добре да проверявате Ламбда сондата при нашите специалисти на всеки 30 000 км.