Всичко, от което се нуждае Вашият автомобил!

Аутостан

Преглед за пролетта

Професионална инспекция “Пролет”

Пролетната проверка в Bosch Car Service, извършена от нашия опитен персонал ще “събуди” вашия автомобил след дългата зима и ще ви осигури сигурен старт през топлия сезон.

Универсален пакет за вашия автомобил

Инспекцията на автомобилите в Bosch Car Service винаги се извършва според спецификациите на производителя. Опитният ни персонал контролира всеки компонент и проверява цялата гама системи за сигурност – от двигателя до електрониката и спирачките. Ако искате, ще ви сменят маслото и филтъра, ще долеят необходимите течности и ще подменят дефектните и износени компоненти с оригинални резервни части с топ качество. Така не само ще запазите пазарната стойност на своя автомобил, но и няма да загубите гаранционното покритие от производителя.

Сервизно обслужване на нови автомобили

И вие ли смятате, че новият ви автомобил трябва да бъде обслужван само във фирмения сервиз на производителя, за да не загубите гаранцията? Ако е така, ви уверяваме, че Bosch Car Service разполагат с необходимата квалификация да извършват тези услуги в съответствие с предписанията на производителя. Така гаранцията не се нарушава.