Всичко, от което се нуждае Вашият автомобил!

Аутостан

Смяна на маслото и филтъра

Професионална смяна на маслото и филтъра

15 000 километра: Това е най-често срокът за проверка и смяна на маслото и масления филтър, предписан от автомобилните производители. Bosch Car Service предлага професионална смяна на маслото и филтъра – както и регистрация в сервизната книжка на автомобила и екологично отстраняване на отработеното масло.

  • Бързо, сигурно и изгодно
  • Използване на висококачествени масла и филтри
  • Екологично отстраняване на отработеното масло
  • Регистрация на сервизните операции

Топ качеството се отнася и за маслото

Когато сменяте маслото, най-добре е да ползвате масла с тип и класификация, подходящи за двигателя, за да не загубите гаранцията на производителя. Ето защо в Bosch Car Service използваме само качествени марки масла, съответстващи на спецификациите и изискванията на производителите на двигатели.

Нашият експертен съвет

За да предпазите двигателя от износване, маслото и филтъра е добре да се сменят на 15 000 км. Много е важно също така редовно да проверявате нивото на маслото и да го доливате, ако е необходимо. Кога е следващата смяна на маслото ще разберете от индикатора на сервизните интервали в двигателния отсек или от сервизната книжка.

 

За дълъг живот на двигателя

Редовната смяна на маслото и филтъра автоматично ще удължат живота на вашия двигател и ще осигурят плавната му работа. Следете километража и редовно проверявайте нивото на маслото.

Услуги за смяна на масло

Специалистите по електронни системи в Bosch Car Service ще нулират и индикаторите на сервизните интервали. Те ще регистрират извършените операции в сервизната книжка, така че винаги ще знаете кога е следващата смяна на маслото и филтъра.